ΑρχικήΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΕταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η KTS Ltd ιδρύθηκε το 1999 ως θυγατρική εταιρεία της γνωστής και εξειδικευμένης Έλληνικής Εργολιπτικής - κατασκευαστικής Εταιρείας «ΕΡΓΟΤΕΜ Α.Ε.» www.ergotem.gr και ξεκίνησε την προσφορά μελετών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών για την προμήθεια εξοπλισμού, εγκαταστάσεων και υλικών στους τομείς Ηλεκτρικής Ενέργειας , Πετρελαίου, Φυσικού Αερίου, Ναυτιλίας και του Γενικού Βιομηχανικού Τομέα.

Οι υπηρεσίες μας εκτελούνται από έμπειρη ομάδα έργων , χρησιμοποιώντας μια εκτεταμένη τεχνογνωσία προμηθειών για τη διαχείριση παραγγελιών, από την έρευνα έως την παράδοση. Οι Πελάτες αποκομίζουν οφέλη βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών προμηθειών τους και μειώνοντας σημαντικά το κόστος συναλλαγής.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο τον εξοπλισμό, τα υλικά που απαιτούνται για τη συντήρηση, επισκευή και λειτουργία νέων και υφιστάμενων εγκαταστάσεων.

Η KTS Ltd επιδιώκει να κερδίσει την αναγνώριση από τους διάφορους πελάτες της στους οποίους η εταιρεία μπορεί να προσφέρει συνεχή υποστήριξη.

Μια σημαντική πτυχή αυτής της στρατηγικής είναι η συνολική υποστήριξη που μπορεί να προσφέρει η KTS Ltd, από τις προδιαγραφές των προϊόντων κατά τη φάση σχεδιασμού μέχρι την παροχή προϊόντων και την υποστήριξη μετά την πώληση, γνωστή και ως διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού.

Έχουν αναπτυχθεί ποικίλες έννοιες μάρκετινγκ προκειμένου να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη.

Η KTS LTD είναι μια ιδιόκτητη εταιρεία με ειδικές γνώσεις στον κλάδο των μελετών, των προμηθειών, της κατασκευής και της ανέγερσης και λειτουργεί ως μελετική, προμήθευτική και εμπορική εταιρεία για πολλές ελληνικές και ξένες εταιρείες.

Η πρόκληση μας είναι να προσφέρουμε οικονομικά αποδοτικές, αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις όλο και πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας