ΑρχικήΝΕΑΣεμινάρια πωλήσεων της VICODA στο Zeven

Σεμινάρια πωλήσεων της VICODA στο Zeven

45 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο έμαθαν το θεωρητικό υπόβαθρο πίσω από τον έλεγχο των κραδασμών και έλαβαν πληροφορίες για όλα τα διαθέσιμα προϊόντα και υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει η VICODA. Όλοι τους απολάμβαναν τη μέθοδο "Μαθαίνεις Βλέποντας" , καθώς και τις τεχνικές ελέγχου των κραδασμών όπου εξηγήθηκαν με τη χρήση προσομοιωτών. Επίσης παρουσιάστηκαν διάφορα μοντέλα και διατέθηκαν διάφορα στοιχεία για να ανάπτυξη.

Όλοι οι συμμετέχοντες εντυπωσιάστηκαν από την ευρεία σειρά προϊόντων και τις υπηρεσίες που προσφέρει σήμερα η VICODA. "Η VICODA είναι ένας μοναδικός παίκτης στην παγκόσμια αγορά, καθώς παρέχει τις κατάλληλες τεχνικές και μια πλήρη σειρά κατάλληλων συσκευών για την απόσβεση, την απομόνωση ή τον συντονισμό ανεπιθύμητων κραδασμών σε όλους τους βιομηχανικούς τομείς" ήταν η γενική δήλωση όλων των συμμετεχόντων.

Καθώς οι συμμετέχοντες προέρχονταν από 29 χώρες, οι συζητήσεις τους κατά τη διάρκεια των ομαδικών συναντήσεων εμπλουτίστηκαν από τις διαφορετικές προσεγγίσεις που είχαν, σύμφωνα με την τεράστια εμπειρία που έφεραν.

Όλοι συμφώνησαν ότι με μια τόσο εκτεταμένη σειρά προϊόντων η κατανόηση για τα βασικά στοιχεία του ελέγχου των κραδασμών είναι ζωτικής σημασίας να είναι ένας σύμβουλος για τους πελάτες τους και να τους βοηθήσει να βρουν την καλύτερη λύση για  ιδιαίτερα πρόβλημα τους.

Κάθε συμμετέχων επέστρεψε στο σπίτι με ενθουσιασμό και υπερήφανος που ήταν μέλος της ομάδας VICODA.